Loading...

Социалната мрежа на България

Защо са ни хранителни добавки, когато тренираме от блога на Dobri

Хранителните добавки са все по-предпочитан избор за много хора поради една проста причина – всеки мисли, че суплементите са „пряк път“ към успеха. Друг фактор за това явление е това, че през годините българският фитнес ентусиаст е пропагандиран системно за това, че без сериозен прием на хранителни добавки, успехът в никакъв случай няма да го навести.

 

Дали да вярваме или не – всеки има право на своя избор, но има някои неща, които ще научите в настоящия текст. Те ще са свързани главно с това, че не всеки има нужда от хранителни добавки, когато е в процес на покачване на мускулна маса, в период на сваляне на излишни килограми или просто на стягане във фитнеса.

 

Няма спор, че всеки би предпочел бързите резултати макар и те да не са от най-устойчивите във времето. Естествено е всеки да желае бързите ефекти от добавките вместо да завие към внимателно изваяното тяло, което ще го дари с много устойчивост през периодите, в които човек не се занимава със спорт.

 

Важно е да се знае, че именно това измамно чувство, че успяваме да направим всичко сами докато използваме добавки, е прекратило много спортни кариери заради системно прекаляване със субстанциите, които уж са изпратени на човечеството, за да му помагат. Изведнъж, обаче, човек се озовава в затворен кръг, от който няма никакво излизане.

 

Как тогава да изберем правилната хранителна добавка

 

Подбирането на правилен суплементарен сет не е лесна задача дори и за най-опитните. Самият факт, че на пазара излязоха много видове добавки от много производители обърква потребителите и ги кара все повече и повече да избират на база слухове и обещания, а не на проверено, доказано качество.

 

За щастие, в онлайн магазин за хранителни добавки FitnesHrani.com ще откриете невероятно голямо разнообразие от продукти. Това, което различава този магазин от повечето е, че под всеки продукт можете да откриете кратко, но достатъчно обективно и изчерпателно описание.

 

В това описание ще намерите отговори на своите въпроси относно продуктът, който сте избрали да заеме своето място във вашия коктейл от хранителни добавки. Все пак, клиентите на FitnesHrani.com трябва да правят съзнателен избор при покупката на продукт, който ще се отрази на тяхното здравословно състояние.

 

Искам да съм чист – искам живот без хранителни добавки

 

В интерес на истината, има два типа хора, които постигат невероятни резултати без да се подпират на различни видове хранителни добавки. Първият тип са хората, които са върли противници на суплементите, а вторият тип са хора, които наистина желаят да постигнат нещо без външна помощ или намеса.

 

Двата типа имат своето право, защото хранителните добавки не са задължителни, но все пак ще ви помогнат да достигнете целите си изключително бързо.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш