Loading...

Социалната мрежа на България

Едни от най-скъпите имоти в света от блога на KeNguru





















 Лукс, лукс и пак лукс..това е точно дума за следващите редове, в които ще ви кажем няколко думи за едни от най-скъпите имоти в света. Хубаво е, че някои хора могат да си ги позволят и да се наслаждават дом от такъв ранг. На нас, по-обикновени хора, ни остава само да ги погледаме на някоя снимка и да си мечтаем някой ден да притежаваме едно такова бижу. Тези имоти са пръснати навсякъде по света, така че ако имаме път към съответното населено място, може дори да ги видим на живо. 


Най-напред, ще отскочим до Лондон, където на „улицата на милиардерите”, може да се сдобиете с къща само за 158млн. долара. В Кенсингтън Палас Гардън има много такива, може да купувате на воля.


Връщаме се към Европа и по-точно до Истанбул, Турция. В къщата се помещават 8 бани и цели 23 спални. Целият лукс се простира на 3 000кв. м.,разположен точно на морския бряг. Тази сграда е определяна, като една от най-красивите в света, благодарение на 5-етажната барокова архитектура и великолепната гледка, спираща дъха.


Няма как да не обърнем внимание и на САЩ, и то на най-популярния квартал-Бевърли Хилс. Няма някой, който не е чувал за това място, а сега вече се появи и възможността да закупите имот там. Цената на къщата, в която Джон Кенеди и съпругата му прекарват медения си месец, например, е 95 млн. долара. В нея са снимани сцени от „Кръстникът”. Тя може да се похвали с киносалон, нощен клуб, винарна, 29 спални и 40 бани, плюс фитнес, както и зала за официални вечери, гостна с френски прозорци, специална стая за закуска и веранда, която стига до градинска площадка за около 400 гости. Няма как да мине и без басейн, дълъг цели 22 метра, както и градини, и два тенис корта.


Тръгваме към интересния Хонконг, където се намира една от най-впечатляващите къщи познати някога. Става въпрос за „Стъклената къща”, която има цели 6 апартамента, всеки от които със свое място за паркиране, градина и асансьор. Панорамната гледка разкрива необятния океан, а когато стоите в джакузито на покрива, сякаш ще полетите всеки момент към него.


снимка: google.bg


Коментари

Юли 15 '13
супер
Трябва да си логнат за да коментираш