Loading...

Социалната мрежа на България

Онлайн Игри от блога на KeNguru

 


 

Днес сме свидетели на бързото темпо, с което се развива света и с което се усъвършенстват технологиите в него. Появяват се хора с най-различни изобретателни идеи, които създават какви ли не продукти, които обикновеното общество приема с удоволствие. На този етап, всеки втори човек ползва интернет услуги, а от там и редица приложения. Едни от тях са онлайн игрите, които се създават във всевъзможни вариации, както за малки, така и за по-големи. С течението на времето се появяват все по-модерни и привличащи вниманието игри. Сега ще разгледаме някои видове, които несъмнено са ни добре познати.
Започваме с най-предпочитаните онлайн игри - миниигрите или наречени още браузерни. Представляват версии на настолни, дигитални и класически аркадни игри. Важно е да отбележим, че те са безплатни и може да ги срещнете в различните портали за игри или в уеб сайтовете. Те се играят само от един човек и не преминават в някаква виртуална вселена, за разлика от някои други.
Друг вид са рекламните игри. Името им обяснява целта, с която са създадени, а именно да популяризират дадена компания, продукт или идея. Те могат да ви привлекат в сайта на определената фирма или компания. При тях се предлага и опция за сваляне.
Един от най-интересните, може би са игрите-стратегии. Те включват планиране и създаване на определени тактики за нападение с цел-победа, например. Много подходящи са за развитие на мисловната дейност.

Масовите игри са изключително популярни и търсени, защото те дават възможност за игра с огромен брой геймъри, предпоставка за стабилна конкуренция. Освен това те са много устойчиви, т.е участието на един играч не е от значение, то не слага край на играта. Въпреки това, обаче, най-впечатляващо при масовите игри си остава броя на участниците в тях. Ще разберете какво имаме предвид, когато споменем имена, като
Ultima Online, Everquest, World of Warcraft.
Стигнахме и до ролевите игри, в които играчите стават част от един виртуален свят, приемайки същността на определен нереален герой.
За края, оставихме най-модерните и популярни игри-мрежовите. Те включват почти всички видове игри, като в зависимост от съответния жанр, играчите извършват определени действия чрез своя герой. Известността им нарасна, заради появилата се възможност за интернет достъп, което позволява участниците да играят в отбори или един срещу друг.

Има разбира се и още много онлайн игри които не са споменати в тази статия. Ето голям брой клипчета на онлайн игри.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш