Loading...

Социалната мрежа на България

Бунтарският дух и жаждата за живот вдъхновяват парфюмите на Yves Saint Laurent от блога на Димитър Йорданов

в Сен Лоран е един от емблематичните дизайнери на новото време. Създава своята модна къща през 60-те години на ХХ век. Първият парфюм с марка Yves Saint Laurent е дамският Y, представен през 1962 година. През 1977 година е лансиран емблематичният Opium. За над 60-те години от създаването на компанията, са представени около 250 парфюма, всеки от които се отличава с индивидуален почерк и класа. Уханията на Yves Saint Laurent са вдъхновени от духа на Париж с неговия емблематичен стил, съчетан с бунтарски дух и жажда за живот.


Black Opium е най-категоричното ароматно изявление на Yves Saint Laurent


Дръзкият и провокативен парфюм се превръща в сензация в уханния свят. За първи път в дамски аромат нотката кафе е толкова доминираща. Интензивната ѝ енергичност е балансирана с меката чувственост на жасмин, портокалов цвят, ванилия и розов пипер. В уханната композиция са включени също свежи акценти мандарина и круша, както и топлите нотки пачули и кедър. Yves Saint Laurent Black Opium е отличен с награда за парфюм на годината за 2015-а. Той покорява с експлозивната си жизненост и бързо печели сърцата на модерните самоуверени и дръзки дами.


Мъжките парфюми на Yves Saint Laurent са сред най-популярните по света


Мъжките ухания на Yves Saint Laurent са насочени към мъже победители, които обичат да завладяват и покоряват. Мъжете с аромат Yves Saint Laurent са харизматични и умеят да разпалват страсти и желания. Мигновено ще се превърнете в крал на нощта с Yves Saint Laurent La Nuit De l'homme. Ароматът е интригуващ и неустоим, а финалният му шлейф се помни дълго.


Самоуверените мъже, които държат да демонстрират своята класа и стил, избират Yves Saint Laurent L'HOMME Parfum Intense. Парфюмът е интензивен и наситен, и покорява със силата на скъп и отлежал коняк. Ароматът задължително трябва да присъства в уханната колекция на всеки мъж, който обича да привлича внимание.


Жизнените, енергични и действени мъже са почитатели на Yves Saint Laurent Y. Това е уханието на модерния съвременен мъж, който не се спира пред нищо, за да постигне целите си. Ароматната композиция озарява с изтънчената свежест на бергамот, джинджифил, градински чай, лавандула и здравец.


Парфюмите на Yves Saint Laurent вече 60 години владеят сърцата, както на жените, така и на мъжете по целия свят. Уханията носят пленителния парижки шик, комбиниран с младежка дързост и жажда за живот. Ароматните композиции с марка Yves Saint Laurent са красиви, брилянтни и запомнящи се. Подсилете чара и харизмата си с щипка уханна магия от Yves Saint Laurent!


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш