Loading...

Социалната мрежа на България

bgtifo

Ако сте решили да закупите интериорни врати, то в някои случаи може да се изненадате от факта, че се налага да поръчате отделни части, а не пълен комплект. В много магазини се продава само и единствено крилото, като за другите неща трябва допълнителна заявка. Монтажът също се плаща отделно, което се прави с цел задоволяването на нуждите на всеки потребител, който иска да обзаведе дома или офиса си.


Ако изберете интериорни врати от фирма Борман Комерс, то вие ще получите завършена услуга, която включва всичко наведнъж. Клиентът ще получи предварителен оглед, където се преценява какъв е размерът на касата и дали той е подходящ за съществуващия отвор. Всичко това се прави от майстори с дълъг стаж, можещи да дадат най-доброто от себе си и да сложат вратите на точното  място.


Желателно е первазите да имат същия цвят, какъвто има крилото и да са изработени от идентичен материал. В случай, че вземете врати от гореспоменатата фирма, вие ще се радвате на пълен комплект, който притежава каса, первази и платно. Касата трябва да поддържа дебелина до 20 сантиметра, но в случай, че е необходима по-дебела се доплащат пари.


По стандарт при покупка на интериорни врати касите са близо 20 см. и за това при окомплектовката са включени именно такива. Вие решавате какви аксесоари да бъдат монтирани към вратите и тук вече влизат дръжки, брави, ключалки и панти. При всички положения трябва да изберете такива продукти, които да ви дадат пълна сигурност и комфорт.


Ще обобщим, че покупката на вътрешни или още популярни като интериорни врати, не е е много лесна, но за сметка на това вашия апартамент или кабинет ще придобие много по-красив вид. Освен от дизайнерска гледна точка, този тип прати вдъхват сигурност и защита от пропускане на топлина или външни шумове.


Сега ще ви оставим на мира, за да изберете правилните интериорни врати от богатия каталог на Борман, който със сигурност не е за подценяване. Бъдете смели и закупете качествен продукт, без да се замисляте.