Loading...

Социалната мрежа на България

bgtifo

Light emitting diodes или съкратено LED представляват диоди излъчващи светлина. За разлика от обикновените осветителни тела, то светодиодите се формират от малки капсули или лещи, които са поставени в топлоизолационен материал. Ако закупите LED луни например, ще получите висока доза икономичност и дълъг срок на експлоатация.


Говорейки за LED луни ние трябва да имаме предвид, че последните дават стабилни резултати при енергоспестяването. Те също така са изключително подходящи за интериорния дизайн на дома и офиса, тъй че не се лишавайте от тях.


Съвременното енергоспестяващо осветление се препоръчва на всички хора. Една крушка може да издържи близо 50 000 часа, което е десетки пъти повече от волфрамовите варианти, които познавахме до скоро. Икономията на ел. енергия се усеща още през първата година на използване, тъй че нищо не ви пречи да пробвате.


Закупените LED луни имат излъчване на достатъчно осветление и оказват позитивно влияние върху всички нас. Модерната им визия, съчетана с нормална цена дава решение на всеки един проблем. Луничките имат правилно разпределение на светлината стигащо до всяка точка на даденото помещение.


Тук трябва да отбележим, че лед осветлението е напълно безвредно за човешкото око. Отсъстват познатите IR и UV лъчи вредящи на нашето здраве, а това е една от силните позиции на светодиодните светлини.


Инсталацията на  LED луни е лесна и клиентите могат да осъществят дистанционен контрол върху тях, без да имат затруднения. Ефектът е много добър и ще се хареса на вашите гости, близки и роднини. Що се касае до парите, то тези продукти не са толкова скъпи, за да не може да си ги позволите.


Обобщение


Разпределението на луничките, зависи основно от вашето обзавеждане. Най-често се използват в хора над бара или в кухненското помещение, точно над работния плот. На вашето внимание оставяме преценката, къде да ги сложите и ви пожелаваме успехи във всички отношения. Икономисайте ток със съвременните технологии още днес!
Апр 24 '15 · 0 коментари · Тагове: led луни, луни, осветление

Бижутата биват всякакви видове и за това ние трябва да изберем правилното за нас. Едни хора предпочитат пръстени, други харесват колиета, а трети се спират на гривни и обеци. В нашата статия ще разгледаме камъни за гривни, които се сред най-търсените от обществото.

Гривната е символика и дори се асоциира със зодиака. Различните видове камъни за гривни определят вашето бъдеще или поне така се твърди.


Наистина няма да се задълбаваме в окултното, а ще погледнем реалната ситуация, която стои пред нас. В случай, че посетите бижутериите ще забележите тенденцията да се купуват бижута с естествени камъни. Другият вариант са широко разпространените кристали Сваровски, които се харесват на хора от всеки пол.


За обеците например се препоръчват кварц, аметист или лабрадорите. Има и такива залагащи на ахат, който е изключително красив. Колиетата със стъкло и ахат също са много разпространени, така че не ги отричайте в никакъв случай.


Пръстените с зелен уваровит са супер модерни в наше време, а когато говорим за камъни за гривни, не можем да подминем вариантите на Сваровски, които  дават така желания от всички ефект. Дори и създадени изкуствено, те са просто несравними със своето очарование и прилична цена.


Гривната се носи на всякакви поводи, както от силния, така и от нежния пол. Тя подчертава ръката и в частност китката, като ги демонстрира на околните по най-добрия начин. Други възможни комбинации са нефрит, стъкло и даже пирит, а всичко зависи от избора ви.


В последно време виждаме, че мъжете заменят дори часовниците си с гривни, което говори достатъчно за тяхното разпространение. Преди години копчетата за ръкавели бяха високо оценявани, но днес тяхното място взе добрата стара гривна.


Дамите пък обожават гривни с кристали Сваровски, защото светят по чуден начин. Никой не се учудва от този факт и дори се приема на драго сърце.


Не знаем какво гласи зодиака за камъните Сваровски, понеже не сме направили необходимата консултация. Това, в което сме сигурни обаче е, че последните гарантират елегантност и стил на всеки, който ги носи. Ако сте любопитни относно различните модели вижте офертите в електронния магазин bijuta-kristali.com и поръчайте най-доброто според нуждите ви.

Дамите над четиридесет годишна възраст трябва да полагат много специални грижи за кожата на лицата си. При тях се налага ексфолиация и редовно почистване, за да запазят красивия си външен вид. Разбира се, това е възможно благодарение на крем за лице 40+ и различните видове козметика, които пазара предлага.


Едно от основните неща, които трябва да следват жените след четиридесет години е хидратацията на лицето. Тя е много важна част от неговото здраве и красота, за това не пропускайте да се снабдите с кремове гарантиращи този ефект върху кожата ви.


Честата ексфолиация пък ще съдейства за засилване на процеса по обновяване на вашата кожа. В тази възраст е необходимо да ексфолирате лицевата част, дори и да не употребявате прекалено абразивни продукти, поне два пъти седмично. Има и много подходящи маски за целта включващи белтък, хума и кисело мляко. Възможна е и комбинация на изделията.


Както написахме и по-горе е нужно ежедневно прилагане на дневен крем за лице 40+, с който възстановявате хранителните недостатъци на веществата в кожата ви. Кремът не само подсилва, а и обновява цялата кожа, като премахва бръчките и дава стимул на т.нар. клетъчен метаболизъм.


Изборът на нощен крем е значително по-лесен. Тук имате шанса да използвате всякакви мазни кремчета, продаващи се в магазина за козметика. За подхранване селектирайте сериите, съдържащи невен, подхранващо масло и Q10 ензими.


Желателно е да употребявате и анти ейдж серуми, играещи роля на живителни сокове. Имайте предвид, че те имат съдържание в концентриран тип най-необходимите съставки за кожата. Може да похарчите и повече пари за тези продукти, но пък за сметка на това ще получите отлични резултати, от които ще бъдете доволни.


Обърнете внимание и на някои конкретни зони около очите и врата. Това са ключовите места за нанасяне на крем за лице и отстраняване на отпечатъците от времето. Чистете ги редовно, подхранвайте ги и полагайте постоянно старание върху тях.


Винаги помнете, че състоянието на вашето лице не зависи само от приложената козметика, но и от храненето. Имате шанс да забавите процеса на стареене, използвайки хранителни добавки богати на антиоксиданти и витамини. Екстрактите от лозово семе например подобряват вида на кожата и укрепват стените на всеки кръвоносен съд. Повечето нови кремове за лице 40+ имат подобни съставки в себе си.

Ако навършите тридесет години, то със сигурност навлизате във втория етап на живота и със сигурност сте напуснали младините даже по отношение на външния си вид. Лицето ви загрубява, става по-сухо и на места се появяват малки бръчки, които ви притесняват. Изходът се намира в използването на крем за лице 30+, който можем да открием в повечето магазини за козметика.


Разбира се, това че годините тръгват напред, не означава, че е добре кожата да изпреварва събитията. Тя трябва да отива на възрастта ви без излишни ефекти, които да ви тормозят и създават някакъв вид дискомфорт. В случай, че още не сте открили начина за подмладяване, то със сигурност е желателно посещението при козметик или дерматолог.


Ние ви съветваме да миете редовно лицевата кожа през деня и нощта, за да получите хидратиращ ефект, който е от съществена важност. Това напътствие важи за хора на всякаква възраст, а не само за тези на 30 години. Винаги употребявайте подходящия крем за лице, тъй като той помага за овлажняването.


Рано сутринта е препоръчителна употребата на продукт за почистване със съдържание на алфа-хидрокси. Такива ще намерите във всяка сериозна козметика, така че не се притеснявайте за нищо. Вечерно време се измийте с кремообразен лосион, за да имате красив завършек на физиономията си.


Освен крем за лице 30+ е добре да се съобразите с храненето си. Наблягайте на зеленчуци и плодове, като избягвате бързите, пикантните и мазните храни, които могат да се открият във всяко едно заведение. Винаги знайте, че менюто ви е много важно за здрава и красива кожа.

Предпазвайте се от вредните слънчеви лъчи. Това може да стане с кремове притежаващи успокоителни съставки и действащи по положителен начин на кожните клетки. Такива продукти са абсолютно достъпни днес, даже ако посетите онлайн магазина Faberlic.


За нищо на света не пропускайте да сложите нощни кремове и такива за очи. С навлизането в тридесет годишната възраст вие вече сте задължени да използвате кремове, ако искате здравина и блясък на кожата. Кремът за очи например премахва тъмните кръгове от преумора и възвръща нормалния ви външен вид. Вярваме, че сме били достатъчно изчерпателни със статията ни.

Апр 2 '15 · 0 коментари · Тагове: крем, кремове, лосион