Loading...

Социалната мрежа на България

Какви камъни за гривни се използват от блога на Димитър Йорданов

Бижутата биват всякакви видове и за това ние трябва да изберем правилното за нас. Едни хора предпочитат пръстени, други харесват колиета, а трети се спират на гривни и обеци. В нашата статия ще разгледаме камъни за гривни, които се сред най-търсените от обществото.

Гривната е символика и дори се асоциира със зодиака. Различните видове камъни за гривни определят вашето бъдеще или поне така се твърди.


Наистина няма да се задълбаваме в окултното, а ще погледнем реалната ситуация, която стои пред нас. В случай, че посетите бижутериите ще забележите тенденцията да се купуват бижута с естествени камъни. Другият вариант са широко разпространените кристали Сваровски, които се харесват на хора от всеки пол.


За обеците например се препоръчват кварц, аметист или лабрадорите. Има и такива залагащи на ахат, който е изключително красив. Колиетата със стъкло и ахат също са много разпространени, така че не ги отричайте в никакъв случай.


Пръстените с зелен уваровит са супер модерни в наше време, а когато говорим за камъни за гривни, не можем да подминем вариантите на Сваровски, които  дават така желания от всички ефект. Дори и създадени изкуствено, те са просто несравними със своето очарование и прилична цена.


Гривната се носи на всякакви поводи, както от силния, така и от нежния пол. Тя подчертава ръката и в частност китката, като ги демонстрира на околните по най-добрия начин. Други възможни комбинации са нефрит, стъкло и даже пирит, а всичко зависи от избора ви.


В последно време виждаме, че мъжете заменят дори часовниците си с гривни, което говори достатъчно за тяхното разпространение. Преди години копчетата за ръкавели бяха високо оценявани, но днес тяхното място взе добрата стара гривна.


Дамите пък обожават гривни с кристали Сваровски, защото светят по чуден начин. Никой не се учудва от този факт и дори се приема на драго сърце.


Не знаем какво гласи зодиака за камъните Сваровски, понеже не сме направили необходимата консултация. Това, в което сме сигурни обаче е, че последните гарантират елегантност и стил на всеки, който ги носи. Ако сте любопитни относно различните модели вижте офертите в електронния магазин bijuta-kristali.com и поръчайте най-доброто според нуждите ви.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш