Loading...

Социалната мрежа на България

bgtifo

Погребалните услуги извършени със стил, ще осъществят намеренията ви, да изпратите любимите си хора с почит, както подобава. В този ред на мисли е нужно намирането на качествена траурна агенция, която изпълнява всякакви ритуали, погребения и кремации.

Лоноре е стилна траурна агенция с голям опит и възможности. Предлагаме на клиентите си пълно обслужване на покойниците и създаване на всички необходими документи за погребение, кремация, уреждане на гробно място, смъртен акт, репатрация и други.


Разполагаме със солиден каталог от ковчези, където присъстват евтини и скъпи продукти, според финансовите ви възможности. Нашите консултанти, ще отговорят на всичките ви запитвания, а  по-подробна информация относно адресите и телефоните ни вижте в сайта на агенцията. В последния сме публикували и пълен списък с нашите погребални услуги, от които може да се възползватев момент на необходимост.


Ако изберете нас вие получавате денонощна помощ от бързия ни екип и дори лекар, който ще издаде смъртния акт без никакви усложнения. Гарантираме 100% грижа и елегантно отношение към починалия по време на товарене и разтоварване, полагане в ковчег и извършване на кремация.


Занимаваме и с драпиране на ковчези, изработка на паметни плочи, прибиране на покойници от чужбина и куп други и още много неща. Цените ни са конкурентни и смеем да твърдим, че са отлични за нашите географски ширини. Но не е необходимо да говорим за себе си, защото вие сте тези, които ще оценят труда ни.


По-важното е да осигурим мир за душите на починалите хора, като им обърнем заслужено внимание. Водени от добри намерения ние правим всичко, което е по силите ни, за да облекчим дори минимално болката, която изпитват опечалените близки и роднини.


Траурната агенция в София носеща името Лоноре е готова да предложи погребални услуги от обучени професионалисти и то ниска цена. Допълнителни подробности вижте на lonore.eu и се свържете с екипа ни при възникнали въпроси.