Loading...

Социалната мрежа на България

bgtifo

Имам малък магазин в кв. Изток и неведнъж или два пъти ставах жертва на обири макар аналоговите камери за видеонаблюдение, с които разполагам. Мина много време и най-накрая реших да се снабдя с качествен продукт, който да ми даде повече информация относно посегателствата срещу моята стока.


Направих консултация със специалист, който ми препоръча IP камери за вътрешно видеонаблюдение, които да закупя от сайта www.posbg.com, не се поколебах въобще и поръчах охранителната система, тъй като ножа бе опрял до кокала. Между другото не съжалявам, че направих тази инвестиция, понеже благодарение на нея залових обирджиите в собствеността ми.


Преимуществата на съвременните камери са десетки и едва ли ще ми стигне времето, за да разкрия всички. Най-важното е, че този тип технологии ми помогна да следя случващото се в реално време и имат вграден нощен режим. Високата резолюция на камерите допринася за чистата картина и аз засичам всяко едно движение в обекта ми.


Приятно бях изненадан, че колкото по-слаба бе светлината в магазина, толкова по-добре виждах действията на клиентите ми. Същото не можех да постигна с аналоговите камери, макар че те бяха значително по-евтини от тези. Лично аз ви съветвам да инвестирате в IP видеонаблюдение, защото последното ще ви даде куп преимущества за ваша радост.


Устройствата за видеонаблюдение по интернет са устойчиви на влага и влошени атмосферни условия. Те издържат на удари и се противопоставят на вандалските прояви срещу тях. Вие може да записвате всичко на мига и да съхранявате записите на компютъра си.


Сега като се върна назад се чувствам истински щастлив, че поръчах IP камери за магазина ми и най-накрая успях да сведа кражбите до абсолютен минимум. Е разбира се, наложи се и намеса на полицията, но нямаше как да се мине без нея. Написах тази статия за всички, които още се колебаят дали да дадат пари за видеонаблюдение на търговски обекти.

Една входна врата трябва да обединява красив външен вид, устойчивост на климатични промени и не на последно място да защитава нашия дом от влизане с взлом и грабежи. В търговските вериги ще намерите всякакви модели входни блиндирани врати, които ще задоволят всяко ваше изискване. Разбира се, ние ви препоръчваме да не купувате най-евтините стоки, защото последните няма да ви гарантират нужно качество.


Добрите входни врати се разпознават с просто око и не е нужно да сте специалист, за да ги откриете. Важното за входа на вашия апартамент или къщата е да издържа на силен вятър, дъжд, сняг или силно слънце. Заключването на вратата също е от значение и колкото по-сложно е то, толкова по защитен ще бъде дома ви.


Другите два изключително важни елемента са звуко и термоизолацията. Входните блиндирани врати от Борман Комерс не допускат топлината да излиза от помещенията ви и по този начин вие пестите пари от електричество. Освен това получавате и стойностна защита срещу звуците идващи от улицата или от съседските кавги.


Естествено ако нямате никакви познания относно външните врати и техния монтаж, то потърсете съдействие за съвети фирмата, от която ще купувате продукта. Консултантите ще ви разяснят предимствата и недостатъците на всеки един модел, като ви насочат към правилното решение спрямо вашите конкретни нужди и обекта, където ще бъде монтирана вратата.


Някои входни врати изискват специален монтаж, който зависи от какъв тип е касата на старата врата. Взимат се размери и чак тогава се преминава към действие. Цената на монтажа зависи от различни фактори, като например на кой етаж се намирате, дали вратата се побира в асансьора и така нататък.


Визуалните качества на външните врати също не са за подценяване, тъй като те се гледат от всички, които минават през вашия етаж или през имота ви. Има изключително стилни продукти в най-различни цветове, включително и такива, които имитират дървесни видове. Дизайнерските решения за блиндирани врати са буквално стотици, така че на вас се пада задачата да избирате според вкуса ви.


За да получите задоволителен ефект е нужно цвета на вратата да подхожда на интериора в коридора. Съобразете се с цветовата гама на вашите тапети, подова настилка, тавани и мебели, тъй че да получите задоволителен краен резултат.

Авг 11 '15 · 0 коментари · Тагове: врати, входни врати

Дървениците са малки хапливи насекоми, които смучат кръв и остават по кожата подути и червени петна. Обикновено те ловуват вечер, когато осветлението загасне и хората заспят. Лекарите твърдят, че този тип инсекти не пренася зарази, но въпреки всичко ако имате алергична реакция след ухапването е добре да се започне антибиотично лечение.


Любопитен е фактът, че дървеници могат да се появят дори и в ново жилище с перфектна хигиена. Те се пренасят лесно с куфари, чанти, сакове, мебели и дори по дрехите ви. Достатъчно е в новия апартамент да ви дойдат гости, които имат дървеници и вие вече сте застрашен от кръвосмучещите гадини.


Много семейства изпитват истински ужас от присъствието на дървениците в домовете им. Собствениците дори не могат да заспят при мисълта, че ще бъдат полазени и евентуално ухапани от тези толкова неприятни насекоми. Мнозина започват борба с тях като използват бабешки рецепти или пък купуват препарати за пръскане срещу дървеници от аптеките.


Истината е, че е много трудно да се отървеш от дървениците и това изисква намесата на специалисти, които комбинират най-добрите методи, така че да унищожат насекомите и спрат размножаването им във вашия дом или работно място. Най-често с това се занимават професионалисти в сферата на дезинсекцията, които може да откриете в интернет или по обяви в пресата.


Експертите по унищожаване на вредители прилагат изпитани отрови, които нямат влияние върху хората, но са безмилостни срещу насекомите. Освен това бригадите занимаващи се с дезинсекция знаят къде са леговищата на дървениците и действат именно там.


В обобщение


Ако не искате да треперите пред малките кръвопийци, то по-добре побързайте да позвъните на ДДД услуги, за да отстранят проблема. Започва се с предварителен оглед и се преминава към пръскане на помещенията, мебелите, стените, подовите настилки, матраците и почти всяко едно място в апартамента или къщата. Продължава се, докато заразата не бъде отстранена напълно.

Авг 6 '15 · 0 коментари · Тагове: дървеници, ддд услуги