Loading...

Социалната мрежа на България

bgtifo

Курсовете по английски език чрез сугестопедия са по-ефективни от конвенционалната система за уроци, защото обединяват психологически и педагогически похвати. Успях да се убедя лично в това, като се записах на едномесечен курс по английски език. Преподавателите работят по специално написани за целта учебници и се стараят да извадят пълния ви потенциал.


Сугестопедията е метод за учене на чужди езици измислен от българския учен Георги Лозанов. Системата се прилага успешно, както в България, така и други части на Европа и света. При този вид курсове няма психическо натоварване, умора или негативен стрес, защото всичко преминава в една дружелюбна и особено приятна атмосфера.


Ако не сте запознати със седемте закона на сугестопедия и искате повече информация за езиковите курсове вижте сайта www.suggestopedia-center.com на Ренесанс център. Останах с много приятно впечатление от базата на школата и учителите, които в процес на обучение се държат, като твои близки или приятели.


И макар курсовете по английски език да са интензивни и продължителни, те не те уморяват, а те карат да се чувстваш добре и със самочувствие. Класните стаи нямат нищо общо със сивотата царяща в повечето от гимназиите, всичко е по-освободено и натурално.

За пръв път чух за сугестопедия от интернет и не съжалявам, че станах неин последовател.


Сега говоря английски свободно, та даже се каня да запиша втори език. Ориентирал съм се към френския, защото е благозвучен и полезен за развитието ми в чуждестранната IT фирма, където работя.


Сугестопедичен център Ренесанс намиращ се в град София предлага уроци по английски, френски, италиански и испански език. Веднъж посетили това място, ще станете негови фенове за дълго време напред.Не пропускайте тази златна възможност и забравете за домашните работи, строгите преподаватели и всичко, което ви дразни при стандартното обучение.


Искрено се надявам, че тази информация, е била полезна за вас и ви желая успешно завършване на езиковата школа.

Юли 15 '14 · 0 коментари