Loading...

Социалната мрежа на България

bgtifo

Обикновено, когато не можем да разчитаме на личния си автомобил, ние молим приятели или роднини да ни услужат с лека кола или прибягваме до услугите на градския транспорт. Разбира се, понякога нито приятелите ни могат да се отзоват на молбата ни, нито автобусите са алтернатива. В такива случаи прибягваме до автомобил под наем, с който да се придвижваме.


Рент а кар компаниите са на разположение, за да ни осигурят автомобил под наем с пълни екстри, и то на изгодна цена. Офертите в интернет са буквално стотици, тъй че няма нищо трудно в това да открием желаното возило. Естествено, цената е от голямо значение за всеки човек, което означава, че трябва да бъдете внимателно, когато наемате превозно средство.


За да попаднете на добри условия за рент а кар е желателно да извършите щателна проверка на тарифите в интернет. Всяка компания има собствен сайт, където дава информация на клиентите. Освен цените ще видите и всички налични коли, които може да използвате. Разполагате с неограничени възможности от нисък клас автомобили до луксозни лимузини.


Преценете дали се нуждаете от семейна кола с много места и голям багажник или ще се задоволите с обикновен седан, който притежава необходимите екстри и средства за безопасност. Марката на возилото също играе роля при определяне на сумата, която е нужно да заплатите. По-новите модели струват повече, но пък в замяна получавате супер лукс.


Концентрирайте се при извършването на предварителния оглед. Ако забележите подбити врати, драскотини, дупки или каквито и да е дефекти съобщете това на служителя на компанията. Той е длъжен да го опише в протокол, за да се знае в какъв вид сте получили колата. Дръжте копие от сключения договор с фирмата в себе си, тъй като то ще ви трябва.


Поинтересувайте се от вида на застраховката за колата и направете справка за отговорността, която поемате. Това са задължителни неща, ако искате да сте напълно спокойни по време на път. Всичко останало е лесна работа, както ще се уверите и сами, когато вземете кола под наем.