Loading...

Социалната мрежа на България

bgtifo

Сугестопедията е специално усъвършенствана система за получаване на знания, която за разлика от много други методи, разчита само и единствено на способността мозъка да запаметява информация. Голяма част българи учат английски, италиански, испански и други езици именно чрез сугестопедия.


В тази статия ще изброим пет положителни страни на сугестопедията и се надяваме, че ще се съгласите с нас. Ако не сте опитвали подобен вид обучение било по чужди езици, педагогика или друго ви съветваме да опитате и няма да сбъркате с инвестираното време и пари.


Защо да изберете алтернативния вид на обучение


1.      Сугестопедията е система галеща сетивата. Тя се изразява в любов към курсистите и желанието на преподавателите да предадат материала максимално качествено.

 

2.      Обучението, чрез сугестопедия отпуска вашия мозък и го кара да се освободи от цялото напрежение до този момент.

 

3.       За разлика от стандартните школи тук учебния материал се усвоява значително по-бързо. Това става поради високата интензивност на обучение и груповите сеанси между вас и колегите ви.

 

4.       Пълната свобода, която имат курсистите обучавани по метода им позволява по-лесно да схванат уроците. Постоянното общуване по темата свързана с курса развива допълнително вашия мозък и го нагажда към обстановката.

 

5.       Ученици и учители работят в пълна хармония и заедно искат да постигнат една висша цел, а именно вашето образование и придобиване на нови и полезни умения.

 

Това е всичко най-важно, което искахме да знаете за сугестопедията и нейните плюсове. Можем да изпишем още тонове страници но ви препоръчваме да се уверите в стойността на метода сами. Няма от какво да се притеснявате, защото може само да спечелите!


В заключение


Имате шанс да запишете чужди езици в школата на Алегро Виваче, където се работи изключително чрез сугестопедия. Сайтът на училището в интернет е suggestopediabg.com, а там ще откриете още любопитни неща по темата. Развивайте се и вървете напред, а ние ще ви помогнем да реализирате всички ваши планове.

Днес стотици фирми търсят семинарни зали под наем, за да презентират бизнеса си или пък да проведат подготовка на нови кадри. Мрежата е изпитан източник на информация със съдействието, на който ще намерите всичко, което ви е необходимо.


Как да наемете нужната зала


Един от възможните варианти е да посетите Есенс център, където ще попаднете на оборудвани салони от петнадесет до сто и двадесет седящи места. Всяко помещение има своите мебели, интернет, микрофони и така нататък. Цените за наем варират според заявената от вас бройка присъстващи и времето, през което ще провеждате семинарите си.

Редом с вече споменатите зали за семинари, прибавяме уъркшоп помещения, стаи за терапия и място за обучения на персонал. Постарахме се да създадем прекрасна атмосфера за работа, с необходимото спокойствие и бизнес насоченост. Положихме големи усилия докато постигнем качествено обзавеждане, но ето че днес можем да се похвалим с високи резултати.


Ние знаем какво се изисква за организацията на една конференция и още при първия досег до залите ни, ще усетите старанието, което сме вложили. Искаме всичко да бъде на ниво, така че да партнираме с вас и в бъдеще време. Обръщаме внимание и на най-дребните детайли и гарантираме ползотворното ви присъствие в Есенс център.

Правилата за използване на помещенията ни се уточняват предварително, което е повод да ни се обадите поне една седмица преди настъпване на събитието. Това ще ни позволи, да почистим и спретнем салоните в очакване на вашата бизнес или учебна група.


В заключение


Години наред предоставяме семинарни зали под наем и до този момент не сме никакви проблеми. Погрижихме за безопасността като наехме частна охранителна фирма, която да въдвори ред в сградата на центъра. Сега ви остава да използвате телефоните в сайта ни и да договорим часа и мястото на срещата. Няма да съжалявате, че избрахте удобствата ни и сме сигурни, че се върнете при нас.