Loading...

Социалната мрежа на България

5 плюса на Сугестопедията от блога на Димитър Йорданов

Сугестопедията е специално усъвършенствана система за получаване на знания, която за разлика от много други методи, разчита само и единствено на способността мозъка да запаметява информация. Голяма част българи учат английски, италиански, испански и други езици именно чрез сугестопедия.


В тази статия ще изброим пет положителни страни на сугестопедията и се надяваме, че ще се съгласите с нас. Ако не сте опитвали подобен вид обучение било по чужди езици, педагогика или друго ви съветваме да опитате и няма да сбъркате с инвестираното време и пари.


Защо да изберете алтернативния вид на обучение


1.      Сугестопедията е система галеща сетивата. Тя се изразява в любов към курсистите и желанието на преподавателите да предадат материала максимално качествено.

 

2.      Обучението, чрез сугестопедия отпуска вашия мозък и го кара да се освободи от цялото напрежение до този момент.

 

3.       За разлика от стандартните школи тук учебния материал се усвоява значително по-бързо. Това става поради високата интензивност на обучение и груповите сеанси между вас и колегите ви.

 

4.       Пълната свобода, която имат курсистите обучавани по метода им позволява по-лесно да схванат уроците. Постоянното общуване по темата свързана с курса развива допълнително вашия мозък и го нагажда към обстановката.

 

5.       Ученици и учители работят в пълна хармония и заедно искат да постигнат една висша цел, а именно вашето образование и придобиване на нови и полезни умения.

 

Това е всичко най-важно, което искахме да знаете за сугестопедията и нейните плюсове. Можем да изпишем още тонове страници но ви препоръчваме да се уверите в стойността на метода сами. Няма от какво да се притеснявате, защото може само да спечелите!


В заключение


Имате шанс да запишете чужди езици в школата на Алегро Виваче, където се работи изключително чрез сугестопедия. Сайтът на училището в интернет е suggestopediabg.com, а там ще откриете още любопитни неща по темата. Развивайте се и вървете напред, а ние ще ви помогнем да реализирате всички ваши планове.

Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш