Loading...

Социалната мрежа на България

Водещи фактори при вземане на коли под наем от блога на Димитър Йорданов

Имате ли представа какво трябва да направите при вземане на коли под наем? В случай, че отговорите отрицателно, то тази публикация е написана специално за вашите нужди. В нея ще ви запознаем с водещите фактори за използване на rent a car услуги във вашия град.


На много места в България съществуват офиси на фирми за коли под наем. Бизнесът се увеличава, тъй като определено има търсене на услугата. С конкуренцията цените намаляват, а от това печели крайния потребител. Естествено, преди да наемете кола е препоръчително да се запознаете с тарифите и условията на компаниите, за да не останете подведени.


Най-лесният начин да проучите офертите е посредством световната мрежа. Последната ви дава достъп до множество сайтове на rent a car фирми, където клиентът получава пълна информация. Освен, че ще видите цените, марките и моделите на превозните средства, имате опцията да реализирате онлайн резервация, която е едно голямо удобство за ангажираните хора.


Важно е да запомните, че цената за наем на лека кола зависи от нейния клас. Ако търсите луксозни лимузини, то те ще струват по-скъпо от обикновените седани и комбита. От определящо значение е годината на производство на возилото, неговата икономичност и бързина. Джиповете и микробусите също държат стабилни цени, но това не бива да ви стряска.


Имайте предвид, че много фирми предлагат коли под наем на промоция. Абсолютно възможно е да попаднете на оферта за под 20 евро на ден, и то за автомобил среден клас. С него ще получите пълни екстри като стерео уредба с CD система, въздушни възглавници, детски седалки и какво ли още не.


Внимавайте по време на огледа като съсредоточите вниманието си към всички дребни детайли. При наличие на издрасквания, ръжда и прочие повреди сигнализирайте персонала на фирмата. Когато наемате превозно средство го получавате пълно с гориво. Компанията ще очаква да го върнете по същия начин, така че не забравяйте да минете през бензиностанцията на връщане.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш