Loading...

Социалната мрежа на България

Гласувайте доверие на кухни по поръчка от блога на Димитър Йорданов

Ако се чудите каква кухня да изберете за вашия нов дом, то не се колебайте да гласувате доверие на кухни по поръчка, тъй като те ще бъдат съобразени с всички ваши желания. При проектирането на кухните вие ще имате пряко участие, което ви позволява да развихрите фантазията си и да подредите помещението така, че то да ви предостави нужния комфорт.


Кухните по поръчка са съобразени с размерите на обособената за тях част. Няма вероятно да се извърши грешен монтаж, тъй като всички елементи ще паснат идеално на местата, за които са предназначени. Редом с това вие избирате подходящ материал, цвят, облицовка и уреди, което ще повиши функционалността на дома ви.


Вие може да видите цени на кухни по поръчка от Борман, където ние се стремим да задоволяваме всички капризи на клиентите. Стараем се да изработваме кухненската мебелировка за максимално кратък период от време, за да можете да дадете завършен вид на жилището си, без да чакате с месеци.


При направа на нова кухня се извършва предварителен оглед на помещението. Уточнява се разположението на електрическите контакти, комина, мястото за вграждане на домакински уреди и много други подробности. Също така мебелите са съобразени с вашия интериор. Кухненското обзавеждане ще се комбинира по прекрасен начин с цвета на тавана, стените, пода, дограмата и другите особености на жилището.


Удобствата на кухнята са много важни не само, защото това е мястото, на което приготвяте храна, а защото там вие почивате, храните се, каните гости и разтоварвате напрежението. Освен за шкафовете, работния плот и уредите, трябва да има място за поставяне на столовете и масата, които са неизменна част от мебелировката.


Ние от Борман Комерс гарантираме перфектното изпълнение на всеки кухненски детайл. Клиентите получават срещу парите си максимална доза комфорт, както и стилна изработка на елементите. Повече по темата кухни по поръчка ще прочетете в нашия сайт, където имате възможност да направите запитване или поръчка.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш