Loading...

Социалната мрежа на България

Мерки за безопасност при автомобилна газова уредба от блога на Димитър Йорданов



Ако сте решили да инсталирате газова уредба на вашия лек автомобил, непременно вземете мерки забезопасност, тъй като има реален риск да пострадате както вие, така и колата ви. Това, за което трябва да следите в сервиза, който ще инсталира бутилката ви е, начина на прикрепяне, внимателното разположение на детайлите в свободното пространство, щателната проверка на свършеното и други подробности.


Навъдиха се много “майстори“, които предлагат монтаж на газови инжекциони и стандартни уредби, но без да искаме да обидим някого, половината услуги се правят колкото за идеята. Специализираното обслужване на високо ниво пък често бива прекалено скъпо, за да можем да си го позволим.


Макар икономична и екологична газта крие рискове и това е един истински повод да гласувате доверие на реномиран сервиз. Тук е мястото да рекламираме нашите услуги за АГУ и фирмата ни Energy GAS, която години наред продава, монтира и преглежда газови уредби и инжекционни системи.


Ние ще вземем пълен пакет мерки за безопасност за правилната инсталация на вашата газова бутилка и цялостна система. Автомобилът ви ще заработи чудесно без значение дали сте избрали пропан-бутан или метан. Нашите специалисти се отнасят с необходимата сериозност към задачите, които поставяте и ще ги реализират по един истински интелигентен начин.


До момента обслужихме както частни лица, така и мнозина фирмени коли работещи в различни браншове. Спокойно можем да твърдим, че предлагаме качество на ниска цена, която едва ли ще срещнете при конкуренцията ни. Въпреки всичко влезте в сайта ни и се уверете в това, което пишем днес.


Няколко думи в обобщение


Употребата на газ носи на автомобила куп позитиви, а редом с това ви позволява да шофирате за доста по-малко пари, отколкото ако сте избрали бензин или дизел.Елате при нас и ще ви помогнем да реализирате мечтите си без да храните притеснения за каквото и да било. Довиждане и на добър час.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш