Loading...

Социалната мрежа на България

6 причини да поръчаме визитни картички за бизнеса ни от блога на Димитър Йорданов

6 причини да поръчаме визитни картички за бизнеса ни

Познаваме много причини, поради които да поръчате визитни картички за вашия бизнес. Голяма част от тях са свързани с пряката реклама, а други се касаят до интелигентния подход  за представяне с дадения рекламен материал. В тази статия ви даваме 6 причини, за да поръчате визитки за бизнеса ви.


1.       Визитните картички изглеждат симпатично и освен това са един чудесен начин да информирате хората около вас за дейността, която извършвате и адресите ви за кореспонденция. Те пестят от времето ви за писане на контакти по тефтери и прочие листи.

 

2.       Подаването на визитка говори за това колко грижа полагате за клиентите си. Последните осъзнават, че ви искате да се рекламирате по най-добрия начин и правите всичко възможно за представянето ви пред все повече хора.

 

3.       Визитките се предават от ръка-на-ръка или иначе казано, те винаги достигат до заинтересованата страна. С тях вие предлагате услуга или продукт, което е едно чудесно начинание в полза на обществото. Това не е натрапчива реклама, а фин начин за презентация.

 

4.       В модерната визитна картичка има информация, както за вашите телефони и адреси, така и за интернет сайтове, електронни пощи и социални мрежи. Какво по-хубаво от това да направите контакта с вас безпроблемен.

 

5.       Лесното раздаване на малките картончета ги прави безценни за много фирми. Те могат да се доставят чрез куриер, да се пускат в пощенските кутии, да се предават на ръка и така нататък. Ваше е решението как ще предадете визитките, но каквото и да решите все ще е правилно.

 

6.       Наличието на визитки ви прави истински бизнесмен, на който може да се гласува доверие. Ако ги нямате в джоба си, то по-добре не се впускайте в сериозната търговия.

Общо взето това бяха шестте причини за поръчка на визитни картички в помощ на бизнеса. Оставяме на вас поръчате на малките информативни бизнес карти и ви пожелаваме успехи.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш