Loading...

Социалната мрежа на България

Вземете автомобил под наем в София от блога на Димитър Йорданов

София е столицата на България и предлага най-различни възможности за хората. Една от най-полезните опции е отдаването на автомобили под наем, с които може да стигнете навсякъде. Десетки фирми се състезават кой ще оглави първото място на рент а кар услугите, но още няма изявен лидер на пазара.


Ако все пак имате интерес към автомобили под наем в София вижте услугите на G-rent, компания с дълъг стаж в осигуряването на реномирани превозни средства за български граждани или гости на страната ни. Най-важното в нашата професия е да дадем атрактивни цени за ползвателите и смятаме, че до момента успяваме да се държим на добри позиции.


Имаме клиенти, които не могат да отделят повече от 500 евро за наем на автомобил и именно поради тази причина всеки месец пускаме специални промоции. Полагаме старания да задоволим изискванията ви за мощ, визия и признати марки на колите, като в автопарка ни присъстват само нови модели на Мерцедес, Ауди, БМВ, Пежо, Рено и други.


Условията по наемане на возилата са публикувани на сайта ни, но ви уверяваме, че няма да изпитате затруднение ако сте изряден водач и приемате политиката на фирмата ни. До момента от нас се възползваха частни лица, бизнесмени, лекари, артисти и въобще хора практикуващи всякакви професии.


Кандидатстването за кола под наем е безплатно и вие може да получите вашето МПС за един ден, без какви и да е пречки. Заповядайте на Летище София и комуникирайте с персонала ни свободно. Питайте за всичко, което ви интересува и ни използвайте нон-стоп на ниски за страната тарифи.


Заключителни думи


Винаги сме на среща, за да ви помогнем да наемете автомобил в София, така че имате в лицето на Grent сериозен партньор. Останалото зависи от вашата преценка и това дали искате да работим заедно. Задайте въпросите си на нашия имейл адрес officegrent@gmail.com и се поздравете с успех.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш